Tak Download Cintamu - Utami Dewi Fortuna

1,116

Lirik lagu: Tak Download Cintamu

Ra tau-taune
Rino nganti koyo ngene
Amergo roso senengku
Karo kowe

Sing tak pikir-pikir
Kiro-kiro nganti kapan
Tresnaku karo kowe
Iso keturutan

Suwe anggonku kedanan
Marang kowe sing tak sayang
Rasane atiku wis ra
Kuat nahan

Umpomo aku iki hp
Gek ndang tak bluetooth cintaku
Umpomo kowe iki inte
et
Gek ndang tak download cintamu

Umpomo aku iki hp
Gek ndang tak bluetooth cintaku
Umpomo kowe iki inte
et
Gek ndang tak download cintamu

Ra tau-taune
Rino nganti koyo ngene
Amergo roso senengku
Karo kowe

Sing tak pikir-pikir
Kiro-kiro nganti kapan
Tresnaku karo kowe
Iso keturutan

Suwe anggonku kedanan
Marang kowe sing tak sayang
Rasane atiku wis ra
Kuat nahan

Umpomo aku iki hp
Gek ndang tak bluetooth cintaku
Umpomo kowe iki inte
et
Gek ndang tak download cintamu

Umpomo aku iki hp
Gek ndang tak bluetooth cintaku
Umpomo kowe iki inte
et
Gek ndang tak download cintamu
Gek ndang tak download cintamu
Gek ndang tak download cintamu


Download Mp3 Tak Download Cintamu Gratis di Gudang Lagu Mp3 TopDownloadLagu.Net
Download lagu gratis Mp3 Tak Download Cintamu tercepat - Download Lagu Gratis -Download musik Tak Download Cintamu kualitas tinggi, bebas pemutar musik online di TopDownloadLagu.Net, top download lagu mp3 Indonesia Mendengarkan musik MP3 Tak Download Cintamu gratis dengan kecepatan tinggi - Download Lagu Mp3 - di TopDownloadLagu.Net, Download gratis musik Tak Download Cintamu terbaik, top download lagu mp3 Indonesia
Lihat Lebih