Titip Kangen - Vivi Rosalita

1,290

Lirik lagu: Titip Kangen

Vivi Rosalita - Titip Kangen
Titip Kangen - Vivi Rosalita
Dipopulerkan oleh  Vivi Rosalita
Teks Lagu Campursari Titip Kangen - Vivi Rosalita
Titip Kangen - Vivi Rosalita Lirik Lagu Campursari

Liwat angin sore titip kangening ati
Numpang ngapurane durung bisa nemani
Tak suwun slirane gelem sabar ngenteni
Percaya ‘a sayang aku ra bakal lali

Kangen aku kangen sliramu
Rindu aku pingin ketemu
Liwat angin sare titip kangening ati
Numpang ngapurane durung bisa nemani

Padang rembulan ning pelataran
Kaya nggugah ati kang kasmaran
Wanci wis wengi sansaya sepi
Saya nggegawa suwunge ati

Liwat angin sore titip kangening ati
Numpang ngapurane durung bisa nemani
Kangen aku kangen sliramu
Rindu aku pingin ketemu

Liwat angin sore titip kangening ati
Numpang ngapurane durung bisa nemani

Padang rembulan ning pelataran
Kaya nggugah ati kang kasmaran
Wanci wis wengi sansaya sepi
Saya nggegawa suwunge ati

Kanggo sliramu sing tak tresnani




Titip Kangen download musik lebih cepat - Download Lagu - di TopDownloadLagu.Net, Dengarkan download lagu terpanas Titip Kangen Indonesia, download lagu mp3 Indonesia Download lagu tercepat Titip Kangen - Download Lagu Mp3 - di TopDownloadLagu.Net, Dengarkan mp3 Titip Kangen Indonexia atau dan tercepat, download lagu mp3 Indonesia Download musik gratis Titip Kangen Mp3 baru - Download Lagu Free - Gudang musik Mp3 Indonesia 2018 terbaru - TopDownloadLagu.Net
Lihat Lebih